top of page

Az EcoFamily is a Laurel önkiszolgáló kasszáit választotta

Úgy tűnik, mostanra végképp szertefoszlott az a tavaly ilyenkor még meglévő remény, hogy hamarosan túlleszünk az egész pandémián, és szép lassan minden visszatér a normális kerékvágásba. A hozzánk beérkezett igények, információk szerint a webáruház és kereskedelmi rendszer integrációján kívül a kereskedők az önkiszolgáló pénztárgépekben látják a megoldás kulcsát.


Az EcoFamily (korábban EuroFamily) egy olyan dinamikusan növekvő, már 53 bolttal rendelkező magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nem csak a haszon, hanem a hasznosság is fontos. Számukra a vevők elégedettsége a legfontosabb. Ennek szellemében szerették volna a vásárlóiknak a fizetési szakaszt is kényelmesebbé tenni, ehhez pedig a Laurel önkiszolgáló pénztárgép megoldását választották. A sikeres bevezetést három hónapnyi közös munka előzte meg.


"Az önkiszolgáló kassza működését teljesen az ügyfélre szabtuk: a szoftveren az arculati igények átvezetésre kerültek, illetve megvalósítottuk a bővített engedményrendszert. A kasszaváz is az EcoFamily igényeire lett szabva: a világító vevőjelző tábláknál saját logó került bemarásra illetve az elpakoló rész ikonja is ügyfélspecifikus termékekre lett módosítva. Az ügyfél így olyan személyreszabott kasszamegoldást kapott, ami tökéletesen illeszkedik a bolti környezetébe"

- Nagy Attila, senior projektvezető, Laurel Kft.


A tervezés, felmérés alapján az összesen 5 darab hagyományos pénztárgéppel rendelkező székesfehérvári üzletben 3 darab hagyományos kasszát hagytunk meg, kettő helyére pedig 4 darab önkiszolgáló pénztárgép került.


"Kiemelten fontos számunkra a vevők elégedettsége, melyet az önkiszolgáló kassza, mint új, innovatív fizetési lehetőség is nagyban támogat. Úgy gondolom, a Laurel szakembereivel sikerült ezt a projektet is rövid határidővel teljesíteni. Fehérvári áruházunkban november óta működnek ezek a berendezések, az önkiszolgáló kasszákkal most ismerkedőknek munkatársaink készséggel segítenek."

- Fóty Gergő, pénzügyi vezető, EcoFamily.


Örülünk annak, hogy egyre több referencia igazolja, hogy egy jól kidolgozott bevezetési koncepcióval és technológiával, kellő vállalkozó szellem és odafigyelés mellett a hazai kereskedelmi láncok is megtehetik a következő lépést a hatékony működés felé.

Kiemelten ajánljuk ügyfeleink figyelmébe igen kedvező részletfizetési konstrukciónkat, szakmai bemutatóval egybekötött kötetlen beszélgetésre pedig várjuk Önöket székesfehérvári vagy budapesti irodaházunkban.

Érdekli a megoldás? Írjon nekünk a sales@laurel.hu-ra és kollégáink segítenek!

bottom of page